Är du intresserad av att få hjälp med städningen?

Hej och god eftermiddag. Ute blir det mörkare och mörkare för varje dag som går och nästa vecka ställer vi om till vintertid. Nu syns det inte hur smutsiga mina fönster är, i alla fall inte under dygnets mörka timmar. Det är verkligen ingen höjdare att putsa fönstren men att börja förbereda inför julen och hänga upp julgardiner och ställa fram adventsljusstakar kräver välputsade fönster, i alla fall hemma hos mig. Därför kommer jag att anlita en städfirma i Helsingborg som heter Em Städ. 

 

De har varit här förr och putsat mina fönster och det är verkligen värt att betala för den här hjälpen. Egentligen är det oförskämt billigt eftersom det bara kostar 40 kronor per varje tvåsidigt fönster. Det här tänker jag att jag kan unna mig och då är frågan om inte Em Städ är ett företag som kanske ni också känner att ni skulle vara intresserade av? Det är så mycket det går att få hjälp med av denna städfirma i Helsingborg. Faktiskt det allra mesta inom städning och i dagens läge när riksdagen har röstat för generösare RUT-avdrag är dessa tjänster något de flesta har råd med i och med att en stor del av kostnaden är avdragsgill. Jag har ett par vänner som också tar hjälp av Em Städ och vi är mycket nöjda med hjälpen. Em Städ består av ett gäng trevliga och seriösa medarbetare som med all rätt är mycket stolta över sina jobb och att få hjälpa människor att få det fint och välstädat. Tyvärr vet jag att det finns en del företag i den här branschen som inte är seriösa, men det ska ni i alla fall veta att Em Städ är en mycket kompetent och seriös städfirma i Helsingborg!